Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Bli en Aider Rookie! Nå rekrutterer vi til kull 2023!

Vi satser tungt – og vi satser ungt. I år som i fjor har Aider hentet flere talenter rett fra skolebenken. Sjekk hva noen av våre rookies sier om opplevelsen – og hvorfor du bør søke i 2023.

Hei! Kult at du stakk innom 👋

Bli med oss å utfordre - og tenke fremover!

Men aller først: Hva er greia med kull, egentlig?

En dirrende startup-energi 🚀

Ikke bare ta oss på ordet!

  • I Aider er det mye fart, og mange muligheter! Det syns jeg er gøy. Med regnskap som utgangspunkt, sitter vi så tett på kundene, og det er et utrolig godt utgangspunkt for god rådgivning. Jeg har fått vært med på masse spennende, og fikk etter kun et halvt år ansvaret for å lansere et nytt tjenesteområde.

    Tomas Lorentzen

    Senior regnskapsrådgiver

  • Siden dag en har jeg kost meg i Aider. Min leder har gitt meg muligheten til å påvirke arbeidsoppgavene mine i den retningen jeg synes er mest givende. Aider har vært en vanvittig god læringsarena som har ført til en spennende hverdag. Jeg anbefaler alle som er interessert i regnskap, teknologi eller HR om å søke seg til kull23!

    Elisabeth Doan

    Regnskapsrådgiver

Psst: Klarer du ikke å vente til høsten?